REAL MADRID VEKK FRA TOTTENHAM

Tidlig om morgenen den 2. november klarte fjerde runde i Champions League kampens 2. kamp i flere kamper, i gruppe Hs fokusslag, Tottenham Hotspur, hjemmekamplaget, scoret med Ali og Sven-Goran Eriksson, med 3 : 1 av sine rivaler, Real Madrid-laget, selv om Ronaldo mål fortsatte å oppdatere sin personlige Champions League målrekord, men det “galaktiske slagskipet” så motstandere frem til laget. Den Billige fotballdrakter, skynd deg opp ordrer den.

Før kampen går de to sidene 7 sammen med gruppen først, hvilket lag vil vinne initiativet til å dominere linjen. Til tross for forrige ukes ligatur til Manchester United, men tilbake til White Hart Lane Tottenham Hotspur-laget, gjenvarte snart sin kamp. Ali og Harrikains side av debuten tok snart initiativet, og den endelige 3: 1-seieren førte også til at laget slog tidlig . Raskt kjøp Real Madrid drakt 2017/18, jo mer du kjøper, jo flere rabatter får du.

Tottenham Hotspur-manager Pochettino var veldig spent etter kampen og sa at seieren var av uvanlig betydning da det viste at Spurs var blant de beste lagene i Europa. “Den mest åpenbare forandringen fra denne seieren er at vi er mer fremtredende og mer fokuserte,” sa han. Det er det vi vil oppnå. Ikke bare det, den nåværende posisjonen har gitt oss mulighet til å gå inn i knockout-fasen av Champions League og har en relativt god trekkposisjon. ”

Real Madrids dårlige prestasjon ble enstemmig kritisert av mange spanske medier. En rekke medier, inkludert “Makati”, sa at denne sesongen utsatt Zidanes team for mange problemer, i tillegg til skade og andre objektive grunner, laget faktisk i angrepslinjen, midtbanen, defensiv side har åpenbare smutthull, så at “tre linjer” ikke fungerer som de skal. Selv om Ronaldo har økt sin personlige Champions League-målrekord til 111 mål, er det ikke en dekning for Real Madrid-lagets dårlige prestasjon. Billige fotballdrakter butikk online, mer produktutvalg, vennligst besøk vår hjemmeside, og ha høy kvalitet ettersalgsservice.

 

Leave a Reply