ARSENAL DRAKT BARN 17/18 OGSÅ DREVET AV FEILBEREGNING

Manchester City sjef Pep Guardiola har blitt intervjuet etter lagets 3-1-seier over Arsenal, og Guardiola har svart på Wingmans seier, og sier at Arsenal har vunnet over kontroversen, ifølge Sky Sports-rapporter. Den Billige Fotballdrakter til Barn, skynd deg opp ordrer den.

Arsenal-manager Arsene Wenger har kritisert dommeren for straffespark og Silva offside hjelper etter kampen og sier at han kan akseptere nederlaget, men det er vanskelig å akseptere Manchester City seier på denne måten, men Manchester City-sjefen Pep Guardiola har åpenbart en annen visning. Begrensende rabatter for Arsenal drakt barn 17/18, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Straffen er straffer, og offside eksisterer, sa Guardiola. Men vi vant fordi vi var bedre, vi vant, og vi gjorde det på den beste måten, og i løpet av spillet var resultatet klart tydelig av dette resultatet. Enten det er vår evne til å skape muligheter, eller muligheten til å gripe muligheter. ”

“De fortalte meg at Silva var offside og jeg liker ikke å vinne ved feilberegning, men det er resultatet.” Men det er tider når Arsenal gjør en feil, for eksempel i kampen mot Burnley, er deres 96-minutters mål håndball, og etter min mening spiller laget en viktigere rolle, og vi vil prøve å spille i måten vi gjør det, og til slutt går det bra. ”

I løpet av de siste to månedene har Manchester City opprettholdt en vinnende rekord, sa Guardiola: “Det er utrolig å vite at det er veldig vanskelig å kunne vinne spillet om to måneder.” Så jeg var veldig glad, men i det siste da jeg trente Barcelona og Bayern München, vant de endelig mesterskapet, og vi har ingenting for øyeblikket, så vi kunne ikke være selvtilfreds med rekordet før vi vant troféet. “Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med navn, vennligst besøk nettstedet, der det er en mer detaljert beskrivelse.

 

Leave a Reply