PSG DRAKT BARN 17/18 I CHAMPIONS LEAGUE FØR KAMPEN

6. november Germain stjerne Neymar nesten to uker på grunn av skade og opphør av årsakene til at han ikke deltok i FA League, men Neymar brukte også denne gangen for å fjerne forholdet med lederen Emery.Fotballdrakter til Barn, god kvalitet, rask levering og flere tilbud.

Ifølge den franske media “Telefoot” rapporterte at den forrige flere ganger av media har blitt utsatt for motsigelser mellom Germain-sjefen Emery og nummer én stjerne Neymar har allerede hatt utvekslingen, og sa at de to menneskene mellom problemene ble ryddet. Ifølge “Telefoot” rapporterte at i denne uken, Germain mot Anderlechts Champions League-kamp, ​​Emery som vanlig til laget før kampen, deltok Neymar som medlem av laget også i forelesningen. Dialogen mellom Emery og Neymar var imidlertid forskjellig fra den forrige, og dialogen mellom de to var lengre enn før, og dialogen spilte en rolle i å “lette forholdet mellom de to”. Ønsker å kjøpe nyere PSG drakt barn 17/18, vennligst vær oppmerksom på vårt nettsted, vi vil når som helst oppdatere det nye produktet.

Neymar har gjentatte ganger avslørt å trene Emery misnøye, og til og med i trening for å spille i sinne. Dialogen ga imidlertid to personer en sjanse til å vise sin holdning, og det er rapportert at Emery har Neymar med muligheten for denne samtalen for å løse sine forskjeller. På helgens pressekonferanse nektet Emery sitt forhold til Neymar, men uttrykte ros for Neymars prestasjon i Germain. Selvfølgelig har Emery en høyere forventning til Neymar, og han vil at Neymar skal være kjernespilleren som fører Germain til å erobre Europas verden.

I hvert fall for tiden er Germains oppbevaringsrom ikke lenger et problem, og etter den internasjonale kampdagen vil de kunne laste om og slå franske og mesterlige ligaer. Kjøp Fotballdrakt Barn med eget trykk, mer produktutvalg, vennligst besøk vår hjemmeside, og ha høy kvalitet ettersalgsservice.

Leave a Reply