MANCHESTER UNITED BEKYMRER SEG FOR AT JOSE MOURINHO

Nyheter om Jose Mourinhos avgang fra Manchester United til Paris har nylig blitt hyped, med nyheter fra den britiske media Sun at Jose Mourinhos agent har forhandlet med Germains topp messing, som ser Jose Mourinho som den neste lederen. Også, de siste nyhetene fra avisen sa at Manchester United trodde Mourinho ville gå til Paris for å undervise. Vil du tilpasse Fotballdrakter til Barn? På vår hjemmeside kan du bruke ditt eget navn til å skrive ut jerseys.

Solen sa at Manchester Uniteds styremedlemmer var bekymret for at Mourinho ville forlate laget, og at topp messing var mer sikker på at Mourinho ville forlate Old Trafford neste sommer, og at Germain var hans heteste hjem. Selv om Mourinhos leir fortsatt er lojal mot Manchester United, sier kilder at Reds har blitt litt overrasket over Mourinhos offentlige anerkjennelse av Paris. Kjøp en Manchester United drakt barn 17/18 her, vi garanterer at du ikke er siste gang å kjøpe her.

Selvfølgelig er det også en britisk medieanalyse at dette er måten Mourinho satte press på Manchester United, han håpet teamet i overføringsmarkedet for å gi ham mer støtte. Til tross for hans tillit er Mourinho fortsatt bekymret for at han ikke vil kunne konkurrere med den kjekk Manchester City denne sesongen og fremtiden, og han håper å få mer støtte fra Manchester United. Til tross for at Manchester United har brukt nesten 300 millioner pund på overføringsmarkedet siden Jose Mourinhos ankomst, har størrelsen og investeringen i bailout vært mindre enn Manchester City, en bekymring for Mourinho. Solen sa at Manchester Uniteds topp messing trodde Mourinho snakket åpent om Paris i et forsøk på å fornye en voldsom lønnsvekst.

Fra Mourinhos synspunkt ville det vært mye å lære Paris. Først har Paris et bedre lag for å slå Champions League, og laget er mer investert i overføringsmarkedet. Det er heller ikke et problem for Jose Mourinho å få en godt betalt kontrakt. I tillegg kan Jose Mourinho avslutte rivaliseringen Courtneys håp for Paris. Paris for å bytte nyhetene denne sesongen har ikke stoppet, Emery i forrige sesong førte de dårlige resultatene, denne sesongen er han og Neymar motsetninger blitt hyped. Alt dette har holdt Mourinhos rykter om at Paris fortsetter å gjære.Fotballdrakt Barn med eget trykk, du kan søke etter relevante søkeord på vår nettside.

 

Leave a Reply