KJERNEN I REAL MADRID ER HOVEDSPILLEREN I VM

Modric, som ble kritisert av Real Madrid, gjorde det kroatiske landslaget godt, og i VM-kvalifiseringen mot Hellas, scoret han en straff for å hjelpe sin ledelse 1: 0 ledelse, og han tvang også motspillerne til å spise to gule kort, og i spillet viste han noen flotte detaljer, til slutt vant Modric fansens skål. Merchandise forfremmelse tid, nå ordrer for å kjøpe Billige Fotballdrakter til Barn, har muligheten til å få en rekke små gaver.

I rapporten registrerte World Sports Journal at Modric spilte et veldig godt spill hos det kroatiske landslaget, og han fungerte også som landslagssjef. Modric følte seg veldig bra og spilte en viktig rolle i Zagreb-kampen mot Hellas World Cup-kvalifiserende. Men før det var han grå i Real Madrid, i sterk kontrast til sin prestasjon i landslaget. Fotballjersey butikk for å selge Real Madrid drakt barn 17/18, det nye startbilde direkte markedsføringssenteret.

Modric pleide å spille en avgjørende rolle i Real Madrid, en sentral spiller på midtbanen og et godt rykte for media fans, men etter sesongens begynnelse klarte han ikke å finne følelsen, og han ble kritisert mange ganger. I noen konkurranser ble han også plassert på benken, som det siste spanske spillet mot Las Palmas. Resultatet var at hans rolle i 4: 1-vinneren over Hellas også hjalp ham med å få igjen tillit.

Mot Hell begynte Modric å ta på seg straffen, han lurte målvakten for å score mål. I Yao-stillingen er Modric-ytelsen veldig god, la den greske baklinjen føle seg vakt. De greske spillerne kunne ikke forsvare Modric, og to av de andre spillerne spiste det gule kortet til defensiv Modric. I spillet viste Mo Wooldridge også noen detaljer for å vinne fansen, hans vakre hæler passerte gjennom motstanden, inkludert en-ballen til Perisich, som vant ham. Den 89. minutt Modric ble erstattet, og vunnet applausen til hele publikum. Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med navn, vennligst besøk nettstedet, der det er en mer detaljert beskrivelse.

 

Leave a Reply