SOM ROMA 17-18 SESONGJERSEY UTGIVELSESMELDING

Etter hvert som sesongens 16-17 sesong, har merkene frigjort deres New Jersey for 17-18 sesongen de siste ukene, med skjortekongen som snakket om New Jersey i 17-18 sesongen. Dette er den siste Roma 17-18 sesongens hjemmesteam er i bildet, tror jeg at fans må kaste gjennom ingenting å si. På hjemmesiden vår Fotballdrakter til Barn, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert.

Først av alt, dette er 17-18 sesongen Nike Standard-malen, faktisk allerede i 17 sesong begynte superlaget å bruke. 17-18-sesongen Roma hjemmejerseys bruker en litt lysere, mørkere rød farge enn denne sesongen, med en gul design. Den sistnevnte gule er reflektert i halsen rundt kragen, samt jersey merkevare logo og team badge og så videre. De diagonale stripene på forsiden av Roma-hjemmejerseyen i sesongen 16-17 var også borte, mer minimalistiske. Ønsker å kjøpe nyere As Roma drakt barn 17/18, vennligst vær oppmerksom på vårt nettsted, vi vil når som helst oppdatere det nye produktet.

En annen 17-18 sesongens Nike-mal har endret seg i posisjonen til den pustbare teleskopstangen foran og bak i jerseyen, med den nye malte teleskopposisjonen som beveger seg fra mansjetten til armhulen i armhulen for å ytterligere øke pustenes komfort! Uansett, det er en New Jersey med en enklere romersk stamtavle! For å bli formelt utgitt i naturen, kan det hende at nye designdetaljer blir minneverdige, for første gang skjorten konge til fan-versjonen og spillerversjonen for å gjøre en detaljert evaluering. Lanseringen av det nye hjemmekitet forventes å være tilgjengelig i juli.

Om Roma’s andre bortejersey er det lite informasjon, men det er OK å bruke Nikes tredje globale mal for 17-18 sesongen, og nå er det bare en kamouflagespion, men fargen skal være mørkbrun med oransje, og denne mal vil gjelde for Inter, Manchester City og andre lag, som 16-17 sesongen av Sprite, Fanta, Den tredje trenden samlet i september utgitt, vær så snill og se frem til. Det er slags billig Fotballdrakt Barn med eget trykk på vår nettside for øyeblikket, skynd deg å kjøpe.

Leave a Reply