BAYERN MÜNCHEN-LAGET SKULLE HA SIGNERT WERNER TIDLIG

Ifølge Daily Mail sa Bayern München-sjefen Heynckes nylig at Bayern skulle signere Werner for noen år siden. Merchandise promotion tid, nå ordre om å kjøpe Billige Fotballdrakter til Barn, har mulighet til å få en rekke små gaver.

“Bayern burde ha signert en spiller som Werner for noen år siden,” sa Heynckes. Han kunne ha vært veldig bra, og du må være i kontakt med disse unge talentfulle spillerne i tide. Han la til: “Den beste spilleren må spille, uansett hvor gammel han er.” Som sagt, må du ta vare på unge spillere i tide, og du må lage og motivere dem. “På vår nettside er Bayern Munchen drakt barn 17/18, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert ,

På den annen side, i en søndag intervju, Bayern München legende Elber uttrykt misnøye med Carlo Ancelotti er ikke å kjøpe en erstatning spiss.

I et intervju med tysk media Sport1, Elber sa: “En annen trener er ansvarlig for planlegging av lagets lineup, når han tenkte Levin et Mouleux kunne bære hele sesongen.” Levin skadet, Bayern trenger en annen angriper.

Elber Nevnte Bayern må opptre i løpet av vinterpausen, mens “The erstatning spiss er ikke i stand til hvilket som helst person og må være egnet til Bayern Munchen.” Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med navn, vennligst besøk nettstedet, der det er en mer detaljert beskrivelse.

Leave a Reply