CHELSEA KLAR TIL Å SELGE WILLIAM FOR Å KJØPE UNGE LUCAS

Daily Mail citerer Frankrikes 10. sport som sier at Chelsea solgte William for å samle inn penger til å kjøpe Paris Saint Germains unge Lucas.Fotballdrakter til Barn nettbutikk, har begynt å rabatt, raskt bestille det.

Etter at Neymar og Mbape ble med i den unge Lucas hadde blitt en erstatning, ble det lært at Paris var klar til å selge ham. Paris solgte unge Lucas til Chelsea, og Courtney var interessert i ham. Begrensende rabatter for Chelsea drakt barn 17/18, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

For å signere unge Lucas, vil Chelsea selge en annen brasiliansk spiller, William Williams, i laget. Young Lucas er verdt rundt 27 millioner kroner, og Blues tror de kan selge William til en høyere pris.

William har spilt 6 ganger i Barclays Premier League denne sesongen, med 5 erstatter, mens unge Lucas bare har spilt i 71 minutter og 5 ligaer som erstatter.

Chelsea er i økende grad interessert i den unge Lucas i Paris, ifølge Le10Sport.

I forrige uke avslørte franske medier Le10Sport at Chelsea hadde Lucas som mål for vintervinduet. Planen er også klarere.

Chelsea planlegger å selge William til en høy pris i vintervinduet og planlegger å bruke 30 millioner euro for å bringe inn unge Lucas. Noen nær Chelsea har avslørt at William er sannsynlig å spille i Kina, og at når det gjør, vil Chelsea kjøpe unge Lucas snart. Eventuelle behov om jersey, det er høy kvalitet Fotballdrakt Barn med eget trykk i vår hjemmeside. Du kan lenke til der for å vite mer detaljer.

Leave a Reply