RAMIREZ KAN VÆRE VANSKELIG Å BLI MED I INTER MILAN

Ifølge den italienske media, “Gazzetta dello Sport,” 17. november ble det rapportert at Jiangsu Suning ikke vil sende Ramirez til Inter Milan fordi Jiangsu Suning ikke ville miste den brasilianske midtbanespilleren. Den blå-svarte legionens ønske om å fylle midtbanen om vinteren kan være stiplet. Kjøp Billige Fotballdrakter til Barn, jo raskere å bestille, desto flere innrømmelser.

Inter Milan og Suning i Jiangsu, Suning Group, Inter har vært knyttet til Ramirez, nyheten om at den brasilianske midtbanespilleren kommer fram i desember Milan, Inter Milan vil bli lånt for å signere form av Ramirez, sistnevnte blir formelt Inter Milan etter vinterferien. Ta en titt på Inter Milan drakt barn 17/18, du kan søke etter relevante søkeord på vår nettside.

Ramirez ble skadet i superfinale og gikk deretter til England for behandling. Før det hadde Ramirez innrømmet at han ønsket å spille i Italia. Mange av de ledende italienske overføringskommentatorene har selv sagt: “Det er en visshet.” “Den italienske media sa at Sabatini til Nanjing intervju Jindong, er å diskutere reglene for overføring av Ramirez, men også snoop på Sunings budsjett plan for inter-markedet.”

Imidlertid er Ramirez Suning stor lår, denne sesongen er ikke den tidligere Chelsea midtbanespillerens fremragende ytelse, kanskje soling vil være i nedrykkssirkelen mer lidelse. Så Suning-laget ville ikke starte neste sesong i mars neste år uten Ramirez. Leter du etter billig Fotballdrakt Barn med navn? Våre produkter blir diskontert, kom og bestill det nå, og du vil få flere tilbud.

Leave a Reply