JOSE MOURINHO ER SINT BRØL PÅ MANCHESTER CITY

Kampen mellom Manchester United og Manchester City har nylig blitt presset til klimaks. Solen avslører også noen av detaljene. Fotballkampsesongen kommer, trenger nå virkelig Billige fotballdrakter barn, skynd deg for å bestille den.

Avisen sa at Mourinho og Manchester United var forferdet av Manchester Citys feirende feiringer, og Mourinho dro til Manchester Citys garderobe for å protestere og sa: “Hold kjeft og du har ikke vunnet noen vinnere.” Vis litt respekt, det er Manchester Uniteds hjem, ikke din. Manchester United drakt barn 17/18 online salg, praktisk og rask, levering til døren din.

Faktisk brøt de britiske media etter kampen, etter at de to lagene i spillerens kanal brøt ut i en storskala konflikt. Det er sagt at årsaken til hendelsen var Manchester City-spillerne i omkledningsrommet for å feire musikken, Manchester Uniteds leder Jose Mourinho til Manchester City foran omkledningsrommet anklaget for manglende respekt, og Manchester City-keeper Adelson hadde en krangle.

Lukaku, Manchester United-spilleren, var rasende i sammenstøtet og han prøvde å hoppe over Manchester City-spilleren ved å angripe Mourinho foran ham, og Mourinho falt nesten. Manchester City kaptein Kompany er også veldig spent, og han prøvde også å rush til Manchester Uniteds coachingteam.

Manchester City-assistent Arteta ble skadet midt i pannen etter derby-spillet, og han forsettlig unngikk filming da han kjørte på treningen i mandag. Før nyheten sa, var Arteta Lukaku kastet ut av vannflasken knust. “The Sun” sa Manchester United og Manchester City to klubber har forklart dette, Arteta er i kaoset inn i skapet døren skadet, ikke av Lukaku knust. Det er slags billig Fotballdrakt Barn med eget trykk på vår nettside for øyeblikket, skynd deg å kjøpe.

Leave a Reply